Nieuws !! binnenkort bij Harry's Vintage Garage , Vermogenstestbank

10/10 uit
59 beoordelingen
Dionysiusstraat 1, 5724 AC Ommel
Harry's Vintage Garage homepage
Over ons

Storing zoeken door Harry’s Vintage Garage

Storing zoeken door Harry's Vintage Garage. Wij blinken uit in het zoeken en analyseren van storingen. Onze slogan is: "Het hele geheim van succesvol zijn in storing oplossen zit hem in doorgaan waar andere stoppen."

Storing zoeken door Harry’s Vintage Garage

Harry’s Vintage Garage blinkt uit in het zoeken en analyseren van storingen.

Onze slogan is dan ook : “Het hele geheim van succesvol zijn in storing oplossen zit hem in doorgaan waar andere stoppen.”

Harry’s Vintage Garage blinkt uit in storing zoeken, met specialisatie in de luchtgekoelde Volkswagen & Porsche

Geen probleem is voor ons te groot.

Dit is ook al vaker gebleken. Namelijk dat onze klanten voordat ze met ons in aanraking kwamen bij meerdere,  andere garages hun voertuig ter controle voor het verhelpen van een storing hebben aangeboden.

Om vervolgens zonder of met slecht resultaat, weer naar huis te zijn gestuurd.

De problemen kunnen variëren van stroomproblemen en niet of slecht lopen of erger nog zelfs het volledig uitvallen van de motor tijdens het rijden. Maar ook problemen als zwaar sturen, slecht veren en slecht remmen etc. etc

Na Afspraak bij Harry’s Vintage Garage wél goed

Deze Mensen zijn echter na het aanbieden van het voertuig aan Harry’s Vintage Garage WEL goed geholpen, en rijden dus nu wel zonder storing rond. Het oplossen van storingen kan uiteraard ook worden gecombineerd met  onderhoud of reparaties.

Complimenten

Daarvoor hebben wij bij Harry’s Vintage Garage dan ook een veelvoud aan complimenten mogen ontvangen van klanten die ons loven voor het feit dat hun voertuig nog nooit zo mooi gelopen of geschakeld, gestuurd maar ook geveerd heeft als na het bezoek aan Harry’s Vintage Garage.

Harry’s Vintage Garage HET adres

Mede daarom is Harry’s Vintage Garage HET adres voor mensen die gewoon lekker met hun klassieke voertuig willen rijden. Zonder het klassieke praatje .. “het is een oude auto, dus ja je moet wennen aan dat er dingen niet helemaal goed functioneren” Onze filosofie is: De auto was ééns een nieuwe auto, dus deze kan ook weer rijden zoals deze vroeger toen deze nog nieuw was ook reed.

Daarvoor is slechts zorg en aandacht nodig.

Bij ons kunt u terecht voor :

Storingen , zowel elektrisch als motorisch / lopen

Onderhoud

Reparatie

Laswerk

APK

Motorrevisie/Tuning

Versnellingsbak revisie / Reparatie / schakelen

Verlagen

Speciale aanpassingen aan je voertuig

Een afspraak maken?

Neem Contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.